Få tak i musene før de tar over hjemmet ditt

Vi har alle vært der. Du hører fottrinn i veggen om natta, eller ser små mørke biter av ekskrement på kjøkkenbenken og vet at du har en ubuden gjest. Kanskje prøver du en tradisjonell musefelle, bare for å finne ut at den tar altfor lang tid og ikke alltid er effektiv. Men nå er det en løsning på problemet.

Velkommen Trinol multikill felle

Trinol, et kjent merke for effektive skadedyrløsninger, har kommet ut med et nytt produkt som vil revolusjonere dine musjaktproblemer. Trinol multikill felle er en elektrisk felle som kan håndtere opptil 10 mus på en gang. Ja, du leste riktig. Ti mus. Den er sikker, effektiv og trygg for barn og husdyr. Trinol multikill felle vil forandre måten du håndterer mus i hjemmet ditt for alltid.

Slik fungerer det

Det første du legger merke til med denne fellen er dens design. Den er laget på en slik måte at den er sikker for familiemedlemmer og kjæledyr, men dødelig for mus. Musene lokkes inn i fellen der de går opp mot den elektrisk ledende metallplaten og blir raskt avlivet.

  1. Sett inn batterier eller bruk 6V adapter
  2. Plasser åte på plass. Du kan bruke noe så enkelt som peanøttsmør
  3. Plassèr fellen der du har sett tegn til museaktivitet
  4. Musene lures inn i fellen og går opp i «andre etasje»
  5. Musen blir raskt og humant avlivet ved kontakt med den elektriske platen

Effektiv og human avliving

Din nye multikill musfelle er ikke bare effektiv, den er også human. Musen lider ikke; den dør øyeblikkelig ved kontakt med den elektriske platen i fellen. Denne metoden er mye mer intensiv enn en tradisjonell musefelle og sørger for rask, sikker og human avliving av mus.

Sikkerhet først

Trinol multikill felle er designet med sikkerhet i tankene. Det er nesten umulig for barn og kjæledyr å komme i kontakt med den elektrisk ledende platen. Fellen er trygg å bruke både innendørs og utendørs.

Ta kontroll over museproblemet ditt med Trinol multikill felle

Tenk deg freden og roen du føler når du vet at du ikke lenger må bekymre deg for mus i hjemmet ditt. Med Trinol multikill felle kan du endelig få bukt med museproblemet ditt raskt og effektivt. Så ikke vent, bestill din Trinol multikill felle i dag og få kontroll over skadedyrene i hjemmet ditt.

En løsning for alle dine museproblemer

Mus er et problem for mange hjem over hele Norge, men nå er det en løsning. Trinol multikill felle er den nye elektriske fellen som kan håndtere opptil 10 mus om gangen. Den er rask, effektiv og humant. Så hvis du sliter med mus i hjemmet ditt, er det på tide å prøve Trinol multikill felle – den ultimate løsningen på museproblemet ditt.

Sluttord

For å oppsummere, hvis du sliter med mus i hjemmet ditt, er det ingen bedre løsning enn Trinol multikill felle. Den kan håndtere opptil 10 mus om gangen, er trygg for barn og kjæledyr og er laget av et selskap kjent for sin kvalitet. Ikke la musene ta over hjemmet ditt. Ta kontroll med Trinol multikill felle i dag.